Játszótérblog is your best source of fun.

Personalise

Language detected from Browser is: English and it's selected for you.

Section Heading

 

A lány nagyon kiakadt, mikor megkapja ezt az üzenetet, de az apa terve zseniális.

Ez a sztori úgy indult, hogy az apa felhívta nagyobbik lányát és megmondta neki, hogy anyjával úgy döntöttek el fognak válni. A történet nem várt fordulatot vett és érthető miért mosolyogták meg annyian és miért osztották meg annyian ezt a kedves történetet.

Egy idősebb férfi aki Göteborgban lakik, felhívta Sundsvallban lakó idősebbik lányát és azt mondta neki: “Nem akarom tönkretenni a napodat, de ezt el kell mondanom. Édesanyád és Én úgy döntöttünk válunk. Én már nem bírom ezt tovább.”
“Apa, Te meg miről beszélsz?”- kérdezi a lány. “Már 45 éve együtt vagytok, mi a fene történt?”
“Már nem akarjuk látni egymást.”- folytatta az apa. Régóta nagyon elegünk van egymásból, ami elég az elég. De most erről nem tudok többet mondani, hívd fel a hugodat és mondd el neki.”
A lány kétségbeesetten felhívta a testvérét aki Östersundban lakott. A lány majd felrobbant, amikor meghallotta a hírt.” Nem fognak elválni, a francba is!” -mondja a lány. “Majd én ezt megoldom.”
Azonnal felhívta apját ás ordított vele a telefonba. “Nem válhattok el! Ne csináljatok semmit, amíg oda nem megyek! Beszélek a testvéremmel, holnap mindketten ott leszünk. Addig semmit nem csinálsz, rendben?”
Letette a telefont és azonnal csomagolt. Az apa is leteszi a telefont és a feleségéhez fordul.
“Na, ezt elintéztük. A gyerekek hazajönnek karácsonyra és saját maguk fizetik a jegyüket.”

Ez a manipuláció level: 100
Close