Játszótérblog is your best source of fun.

Personalise

Language detected from Browser is: English and it's selected for you.

Section Heading

Véletlenül mágnesek közé szorította a golyóit az amúgy mágneses terápiával próbálkozó férfi...

Guangdong tartományban, Kínában pár napja történt a kínos baleset. Egy 45 éves férfi hívta fel a hatóságokat és, amint kiderült, azért, mert otthon épp egy mágneses terápiát végzett, aminek az lett a vége, hogy a golyóit 2 mágnes közé szorultak és nem tudta kiszabadítani őket.

A férfit természetesen kórházba vitték, ahol ez a videó is készült. Az látszik, hogy meglehetősen nagy tanácstalanság lett úrrá az ott lévő tűzoltókon és a doktorokon egyaránt. A felvételen látszik, hogy senki nem akarta elsőre vállalni a felelősséget a következő lépésért, mert féltek, hogy valami nagyon félresikerül...

A férfi eközben meglehetősen szenvedett, de még arra volt ereje, hogy ő vállalja a felelősséget, csak csináljanak már valamit. A tűzoltók végül egy hidraulikus szerkezettel akarták szétválasztani a mágneseket, de előtte engedélyt kértek a férfitól és annak feleségétől is. Közben viszont kiderült, hogy az eszköz be se fér a mágnesek közé, mert túl szorosan tapadtak össze.

Ezután tovább ment a gondolkodás, hogyan lehetne leszedni a másneseket, de ekkor már négy órája volt mágnesek közé szorítva a herepár. Ekkor a tűzoltóknak támadt az ötlete, hogy apróbb darabokra vághatnák a mágnest a hidraulikus vágóval, és utána talán kevésbé lenne erős a hatásuk. Nagyon precíz manőver vette kezdetét, amit végül siker koronázott. Ráadásul az orvosok szerint maradandó károsodás sem történt.

Section Heading

Close