Játszótérblog is your best source of fun.

Personalise

Language detected from Browser is: English and it's selected for you.

Section Heading

Mennyire hűségesek a férfi csillagjegyek? Nézd meg mire számíthatsz!

Az örök szerelemről álmodik minden ember, egy egész életet leélni a szeretett férfi mellett…na az az igazi boldogság! Vajon van ilyen? Biztosan, de ezt csak az tudhatja, aki évtizedek óta párjával él boldogságban.
Mióta vagyunk együtt szerelmünkkel?
Szerinted mennyire hűséges típus kedvesed?
Szakértők szerint a csillagjegyek alapján megmondható, hogy az adott férfi mennyire hűséges típus? Mikor született? Hűséges vagy inkábbkacsingatós típus?
Akkor vágjunk is bele:
KOS FÉRFI: A Kos férfi valójában hűséges nagyon típus. De, amikor hódítási ösztöne felébred, nem lehet megállítani. Hirtelen azt érezzük mellette, hogy párkapcsolatunk nagyon is sebezhető.
BIKA FÉRFI:
Ez a fajta férfi kifejezetten hűséges típus, rengeteg érzelemmel, és kötődéssel. Régi emlékek, melyek még szorosabbra fűzik kapcsolatát párjával. Csak ritkán tör ki, inkább elviseli türelemmel a válságos időszakokat. Ebben az időszakban nagyon flegma tud lenni.
IKREK FÉRFI:
Az emberek iránti kíváncsisága igen hatalmas, éppen emiatt a kettősség miatt, ami személyiségét jellemzi, nehéz párkapcsolat elé nézhetünk vele. És ez hűség terén is igaz, hiszen hajtja előre az ismeretlen. Azonban a nagy fellángolások után mindig hazatér.
RÁK FÉRFI:
Igazi hűséges lélek a Rák. Foggal, körömmel ragaszkodik szerelméhez, és olyannak fogadja el, amilyen. Sőt, az ő félelme nagyobb, hogy a nő hagyja el őt, vagy csalja meg.
OROSZLÁN FÉRFI:
Az Oroszlán férfiban sokszor gondolja úgy, még jobbnak kellene lennie valaminek kapcsolatában, mint az előzőben. Mindig valami jobbat, újabbat és mást keres. Ez azonban csak fiatal korában van így. Később az Oroszlán férfi megszelídül, és megnyugszik, gondoskodó lesz.
SZŰZ FÉRFI:
Jellemezhető úgy is a Szűz, mint egy igazi szingli. És az is marad nagy valószínűséggel egész életében. Amikor a káosz eluralkodik rajta, igyekszik legyőzni, de sok Szűz férfit ez az állapot egész életén át elkísér. Különösen veszélyes párkapcsolatban, amikor saját érzéseivel sincsen teljesen tisztában.
MÉRLEG FÉRFI:
Párkapcsolati egyensúlya nagyban függ attól, milyen nő van mellette. Amennyiben karriert épít a Mérleg férfi, vagy nagy kihívással néz szembe, elvárja, hogy párja vele együtt harcoljon, kiálljon mellette. Amennyiben nem történik így, elgondolkodik, keressen-e magának új párt.
SKORPIÓ FÉRFI:
A Skorpió hajlamos a féltékenységre, és ez el is hatalmasodhat rajta. Amíg azonban ezzel foglalkozik, nincs ideje hűtlenségre. Ám ez a krízis jót tehet a kapcsolatának, mert újra fellángolnak benne az érzelmek.
NYILAS FÉRFI:
Igazi vagabund, csavargó az életben. Hajtja az ismeretlen megismerése, és amennyire szívesen utazik, ugyan ez jellemző párkapcsolatában a nőkkel való viszonyára is. Ám hangzatos szavaival minden nőt levesz a lábáról.
BAK FÉRFI:
Álmodozó típus a Bak férfi, akinek mai nap is sokszor eszébe jut első szerelme. Képes elrugaszkodni a Földtől, és hírességekbe szerelmes lenni, akiket akár el is venne feleségül, ha tehetné. Ez sokszor elég kiábrándító lehet jelenlegi partnere számára.
VÍZÖNTŐ FÉRFI:
Rengeteg időt vesz igénybe, hogy megtalálja igazi párját, és a szerelmen túl a bizalom és kötődés is kialakulhasson. Fiatal korában gondolni sem bír a tartós párkapcsolatra, virágról-virágra száll, nehogy lemaradjon valamiről, ám, ha megtalálja az igazit, haláláig kitart mellette hűségesen. Ekkor már nem vágyik az újra, a változásra.
HALAK FÉRFI:
Egy igazán különleges férfi a Halak jegy szülötte. Kettős jegyről van szó, ami annyit jelent, hogy egyszerre kerül függőségbe és áldozattá válik. Éppen úgy, mint a hal.

Ha tetszett nyomj egy lájkot! Köszike!
Mennyire hűségesek a férfi csillagjegyek? Nézd meg mire számíthatsz!

Section Heading

Close